Rundleren beloningstassen voor jarenlang plezier

De rundleren beloningstassen van Leer2020 zijn ontwikkeld om snel je beloning te kunnen pakken en ze toch goed afgeschermd op te bergen. De hondensnoepjes of brokjes zitten in een apart kunststoffen compartiment van deze snacktasjes. Voertasjes, de naam zegt het al zijn ideaal om gemakkelijk iets lekkers voor de hond bij te hebben, zodat je niet met brokjes in al je zakken rondloopt.

Het gemakkelijke is ook, dat je altijd je telefoon in een apart vak hebt. Iedereen die met de hond wandelt kan dezelfde beloningstas meenemen en de hond belonen voor goed gedrag. Deze positieve manier van trainen is perfect om samen een mooi team te vormen. Als heuptas heb je toch de handen vrij tijdens het wandelen, een heerlijk en ideaal gevoel. The perfect treatpouch for positive dogtraining.

De toppers van Leer2020

Kijk eens bij een van onze toppers:

//leer2020.nl/product/buddy-d-d-premium/

//leer2020.nl/product/rex-r19/

Puppytraining

Hoe tof is een schattige puppy??? We love it!

Maar… een goede opleiding en training is superbelangrijk om een goede basis te leggen. Je kunt dan maar beter meteen ook investeren in de aanschaf van een goede en duurzame beloningstas voor jarenlang plezier.

Daarom adviseren wij ook om met een goede hondenschool op cursus te gaan. Zij begeleiden u en uw pup op maat.

Waarom een beloningstas van leer?

Ze gaan zo lang mee. Er zijn vele hondentrainers, die dagelijks met honden werken, die ook al jaren onze tassen gebruiken, dag in dag uit. Denk onder andere aan mensen die hulphonden trainen of assistentiehonden. Zij gebruiken de tassen intensief en hebben vaak ook al allerhande alternatieven uitgeprobeerd. Trots zijn wij op deze klanten, die tassen intensief gebruiken en kiezen voor duurzaamheid. Nylon beloningstassen verslijten snel, worden vies en vettig en dan is het weer tijd voor een nieuwe. De leren beloningstassen hebben een kunststof compartiment erin en deze zijn te reinigen. Hierdoor blijft het fris en jarenlang te gebruiken. en investering die dus zeker de moeite waard is.