Collectie leren kapperstassen

Net zoals het kappersvak een ambachtelijk vak is, is het maken van onze kapperstassen ook een ambacht. Een stuk vakwerk leveren. Het gebruik van goede scharen en gereedschap is een must. Daarbij kunnen de mooie tassen van Leer2020 niet ontbreken. Wij maken tassen alleen uit de beste kwaliteit leer en daarom zijn deze een perfecte aanvulling voor jouw uitstraling.

Diverse modellen zijn standaard in de collectie opgenomen. Kwaliteit kniptasjes of scharentasjes horen daarom bij jou als vakkundig kapper. Het geeft uitstraling aan jouw als vakvrouw of vakman. Het is een mooie aanvulling op een mooi ingerichte salon.

Een mooie tas maakt je outfit compeet

Ook de klant kijkt in de spiegel doorlopend naar jouw bezigheden als kapper, mede daarom is het een fantastische aanschaf om er nog professioneler uit te zien.

Het opbergen van je scharen, mes en tondeuse in een van onze tassen uit de collectie is superhandig en helpt jou om het knippen en stylen nog makkelijker te maken.

Bestel nu!

Bestel daarom nu één van de modellen uit onze collectie. Onze collectie is samengesteld en ontworpen in samenwerking met professionele kappers, daarom zijn ze de ideale aanvulling voor jou als kapper / kapster in jouw salon. Jij wilt toch ook gezien worden met een echt kappers heuptasje van leer?