Stoere robuuste leren handtassen, gemaakt uit echt natuurlijk leer. Alle exemplaren zijn uniek en handgemaakt in mijn eigen atelier.

Voor iedereen die soms wel eens zonder handtas de deur uit wil. Wat doe je dan met je sleutels, telefoon en portemonnee???? Daarvoor hebben we de moderne trendy heuptas. Je bevestigt deze heel eenvoudig aan je broeklussen of aan een bijbehorende riem.

Train jij met honden, maar loop je liever niet met een  vormeloos nylon beloningszakje aan je broek of een los zakje in je jas…. Hier vind je iets nieuws!!

We maken de leren heuptas met daarin een uitneembare kunststof binnencompartiment. Deze kun je afwassen, dus geschikt voor ieder soort beloning. Diverse modellen hebben een D-ring om je sleutels (d.m.v. een musketon) aan te hangen; andere zijn zelf al voorzien van een luxe musketonsluiting en een apart vakje voor de telefoon. Ook de poepzakjes kun je opbergen tussen de binnenzak en de leren tas.

Maar ook als je lekker gaat wandelen is het fijn om wat noodzakelijke dingen mee te kunnen nemen is de heuptas leuk en fashionable.

Heb jij dat ook wel eens? Ben je lekker aan het shoppen en dan glijdt die tas iedere keer van je schouder!!! Probleem opgelost met deze trendy heuptassen: sleutels erin, portemonnee en telefoon en je kunt op pad. En ook nog extra veilig ook!