Zomer 2020

Vanaf 20 juli tot 10 augustus ben ik even de batterij opladen. Bestellingen worden na die tijd verzonden. Ik wens jullie allemaal een heel fijne vakantie-periode en hopelijk tot snel!

Lees verder »

NIEUW MODEL ROLSTOELTAS IZI

IZI – rolstoeltas Een multifunctionele rolstoeltas, met verplaatsbare binnenschotten en een sterke bevestiging aan je rolstoel-rail. Groot genoeg voor je Ipad, portefueille, portemonnee, flesje / rietjes, mobiele telefoon en overige persoonlijke spullen. De tas blijft binnen de basis van de wielen, dus je stoot nergens tegen aan. Zelfs afneembaar als je dat wilt.

Lees verder »

Feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur en wat is dan leuker om en bijzonder en origineel cadeau te geven aan een ander (….. of aan jezelf)? Wat dacht je van een nieuwe beloningstas of handtas? Maar we hebben ook kadobonnen van Leer2020!!! Dan kan diegene zelf de tas op maat bestellen en customizen. Hoe leuk is dat! Gezien de huidige drukte zou ik iedereen willen adviseren om niet te lang te wachten met het plaatsen van je eventuele bestelling.      

Lees verder »

NIEUWE MODELLEN OP DE SITE TOEGEVOEGD

Er zijn deze week weer nieuwe modellen op de site toegevoegd! De Rex is geheel nieuw, de Bruno rolstoeltas is ook nieuw op de site, maar her en der wel al live te bewonderen 🙂 en tevens zijn er van zowel de Buddy als de Boomer inmiddels grotere varianten aan de collectie toegevoegd. Alsmede de functionele combinatie van heupband en schouderband! Mocht je nu het ene model tas in een andere leersoort willen hebben, dan is dat bijna altijd mogelijk zonder meerprijs. Voor overige individuele aanpassingen rekenen we wel een kleine meerprijs, maar de meerprijzen zijn ‘bescheiden’. Vraag gerust even[…]

Lees verder »

Veel maatwerkopdrachten resulteert in een langere levertijd.

Doordat we momenteel veel maatwerkopdrachten uitvoeren in alle soorten en maten zijn de levertijden momenteel langer dan u misschien zou verwachten. Mocht je nog bestellingen willen plaatsen die u bijvoorbeeld voor moederdag in huis wilt hebben, dan adviseren wij u tijdig contact op te nemen, dan wel de bestelling te plaatsen. Zeker ook omdat er nog open dagen (bijvoorbeeld bij Hulphond 18-04-2015) in het verschiet liggen. Bestellingen worden zoveel mogelijk op volgorde afgewerkt. Wij hopen hiermee teleurstelling te voorkomen. Ook kunt u bij ons kado-bonnen bestellen, die iemand de vrijheid geven om een tas te komen uitzoeken, qua model en leersoort.[…]

Lees verder »