LEER2020

LEER2020

Wat wij u kunnen bieden

Eerlijke prijzen

Leer is een natuurlijk product. Leer2020 koopt alleen materiaal in dat kwaliteit geeft voor een eerlijke prijs. En dat wordt doorberekend aan u als klant. U kunt dus verwachten dat de prijs/kwaliteit verhouding altijd in de gaten gehouden wordt!

Natuurlijke materialen

Stoere robuuste leren tassen, gemaakt uit echt natuurlijk leer. Alle exemplaren zijn uniek en handgemaakt in eigen atelier. Alle tassen zijn ook in andere kleuren / leersoorten te maken. Mogelijk geeft dat een prijscorrectie (positief of negatief). Neem gerust contact met me op over je wensen. Daarna krijg je vrijblijvend te horen wat de kosten en levertijd zijn.

Handgemaakte producten

Stoere robuuste leren handtassen, gemaakt uit echt natuurlijk leer. Alle exemplaren zijn uniek en handgemaakt in eigen atelier.

Snelle verzending

MOMENTEEL KOMEN WIJ EVEN ‘OM’ IN HET WERK, WAARDOOR U IETS LANGER DAN NORMAAL OP UW BESTELLING ZULT MOETEN WACHTEN… MAIL ONS EVEN WANNEER U UW BESTELLING VOOR EEN SPECIALE DATUM IN HUIS MOET HEBBEN, DAN GAAN WE ALLES IN HET WERK STELLEN OM DAT TE REALISEREN!! Als u kiest voor betaling via IDEAL kunt u uw bestelling binnen 15 werkdagen in huis verwachten. Bij overboeking zullen wij de bestelling binnen 15 werkdagen na bijschrijving van het bedrag op onze rekening aan u versturen. Gedurende de ‘decemberperiode’ zijn levertijden mogelijk langer. U ontvangt een track en trace code voor pakketten,[…]

Kijk naar wat wij u kunnen bieden!

Wat mag u verwachten als u een LEER2020 tas koopt?

Lees verder