Onze rolstoeltassen: topkwaliteit, uniek en duurzaam

De ontwerpen van onze tassen zijn zo gemaakt dat ze praktisch en mooi zijn. De meeste rolstoeltassen zijn gemaakt van nylon of kunstvezels. Maar dat geldt niet voor de tassen van Leer2020; deze zijn allemaal gemaakt van 100% kwaliteit runderleer. Alleen het beste leer komt bij ons in het schap te liggen. Neem daarbij de beste fournituren en bevestigingsmaterialen en je weet zeker dat je een duurzaam product in huis haalt.

Vaak zien we tassen aan de achterzijde van de rolstoel hangen, soms kan het ook niet anders, maar het is wel heel erg prettig om bijvoorbeeld mobiel, sleutels, openers of medicijnen wel direct binnen handbereik te hebben. En daar zijn wij specialist in. Samen met u kijken we wat de wensen zijn, hoe het ontwerp eruit zou kunnen zien. Ook kijken we met een praktisch oog hoe de tas bevestigd kan worden. We maken een offerte en gaan na opdracht voor u aan de slag.

Geen rolstoel is hetzelfde; dat geldt ook voor de rolstoeltas

Inmiddels hebben we heel veel rolstoelen gezien en weten we dat er enkele overeenkomsten zijn tussen stoelen maar ook dat geen een stoel exakt hetzelfde is. Hierdoor is een standaard tas niet altijd de juiste oplossing. Eén punt waar we altijd veel aandacht voor hebben is de uiteindelijke breedte van de tas (met inhoud) ten opzichte van de wielbasis van je stoel. Een te brede tas zorgt ervoor dat je bij deuropeningen met de tas achter het kozijn blijft hangen, waardoor er schade ontstaat. Dit willen we ten allen tijde voorkomen. Dat doen we door ons goed voor te bereiden over uw specifieke situatie en rekening te houden met uw wensen..

Uw rolstoeltas op maat: uw wensen vertalen we in een ontwerp

Resultaat van onze kennis en gedegen voorbereiding is, dat we gezamenlijk tot een ontwerp van de tas komen, die voor uw spullen en stoel de perfecte combinatie zijn. Een maatwerk tas dus, met aandacht voor bevestiging aan de stoel of leuning; aandacht voor eventuele beperkingen.

Verder kunnen we de tas ook personaliseren qua kleur leer, stiksels, gekleurde accenten etcetera. Wanneer u uw wensen aangeeft gaan wij er ons stinkende best voor doen om een passend ontwerp voor u te maken.

Samen met u kijken we wat de wensen zijn, hoe het ontwerp eruit zou kunnen zien. Ook kijken we met een praktisch oog hoe de tas bevestigd kan worden. We maken een offerte en gaan na opdracht voor u aan de slag.

Tevreden klanten door echt maatwerk te leveren.

Verder worden we er helemaal blij van als we zien, dat een tas na jaren dagelijks gebruik er nog steeds goed uitziet en intensief gebruikt wordt. Onze rolstoeltassen op maat zijn zeker een lust voor het oog en staan garant voor jarenlang gebruiksplezier.