Wij krijgen regelmatig de vraag hoe een tas precies bevestigd zit en hoe dat nu werkt met de beloning voor de hond. Om daar een goed beeld bij te krijgen hebben we hiernaast een slideshow toegevoegd. Daarin wordt door een aantal modellen geshowd hoe dat met de hondentraining gebruikt kan worden.
Musketonsluitingen of musketonringen hebben een mechanisme met veer waardoor ze open en dicht kunnen. Je hangt ze dan gemakkelijk aan je broeklussen. Ook is er bij veel modellen de keuze om ze aan de schouder- of heupband te hangen. De voorbeelden daarvan zie je bij de diverse producten. Ook het rijgen aan een riem of heupband is een optie. Bij ieder model staat aangegeven hoe je deze kunt dragen. Kijk op je gemak eens rond.

We hopen daarmee een duidelijk antwoord op deze vraag te hebben gegeven. Mocht er ondanks dit beeldmateriaal toch iets nog niet duidelijk zijn, neem dan even contact op. We leggen het graag uit!

In ons atelier

Natuurlijk staat het altijd vrij om op afspraak de tassen te komen bekijken, maar vooral ook even “uit te proberen”. Als je zelf de tas “gepast” hebt, weet je snel welk model je het fijnste zult vinden.

In ons atelier zie je dan tevens onze voorraad leer en de machines die we gebruiken. Als je er dan nog een klein musketonnetje aan wilt hebben, is dat heel snel geregeld. Dan doen we dat gewoon even snel. Zo zijn wij :).